
Karfiolleves kókusztejjel
Szerző: Mandimu
Miért olyan közkedvelt nálunk a krémleves? Mert könnyű elkészíteni és rendkívül finom. Éppen ilyen a mi karfiol krémlevesünk is.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Miért olyan közkedvelt nálunk a krémleves? Mert könnyű elkészíteni és rendkívül finom. Éppen ilyen a mi karfiol krémlevesünk is.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Amikor ősszel betakarítják a sütőtököket, kihagyhatatlan a Hokkaidón készült sütőtökleves. Ez a szezonális recept megfelelően felmelegít a hideg, nedves napokon, és eltávolítja a káros anyagokat a szervezetből. Ráadásul nem hagy...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha szereti a hüvelyeseket, de nincs kedve megvárni, hogy megpuhuljanak, ezzel vörös lencséből, répából és paradicsomból készült krémlevessel időt spórol. A vörös lencse ugyanis gyorsan megfő, ugyanakkor megtartja jellegzetes ízét....
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ma egy hüvelyesekből készült leves kerül az étlapra! Méghozzá mungóbabból, amely könnyen helyettesítheti a húst. Laktózmentes és nagyon laktató, ezért vacsorára vagy könnyű ebédre is alkalmas.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha kedveli a vegyes leveseket, akkor ezt ki kell próbálnia! Bableves receptünk azt mutatja, hogy jobb lehet, mint bármelyik elődje. Nincs jobb ugyanis a friss zöldségnél.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha kisebb forradalmat tervez leves repertoárjában, válassza csicseriborsó leves receptünket. Eredeti, felcserélhetetlen ízű, és nem nehéz elkészíteni. Cserélje fel a hagyományos állati eredetű tejfölt szójára vagy más növényi származékra, így...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Mit szólna egy kis tejszínes spenót krémleveshez? Nem kell várnia a friss spenótra, megteszi a fagyasztott is, és ha csökkenteni akarja a kalóriaértéket, a tehéntejet cserélje szójára. Tükörtojással vagy füstölt...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A borsókrémlevest nem hagyjuk bántani! Vitaminon kívül rengeteg pozitív energiát is ad. És ha mentával díszítjük, kellemesen meglep bennünket tökéletes ízkombinációja.
Tovább olvasom