
Almás, fahéjas palacsinta
Szerző: Mandimu
Palacsintához támadt kedve? Ma ne vegye elő a nagymama receptjét, hanem próbálja ki fahéjas, sült almával töltött, tönköly- és hajdinalisztes receptünket.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Palacsintához támadt kedve? Ma ne vegye elő a nagymama receptjét, hanem próbálja ki fahéjas, sült almával töltött, tönköly- és hajdinalisztes receptünket.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha ágyban elfogyasztott reggelivel szeretné meglepni kedvesét, itt egy remek ötlet: a vaníliás palacsinta. Néhány perc alatt el is készül, utána már csak friss gyümölcsöt és néhány csepp mézet vagy...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Földimogyoró a manna. És ha mogyoróval, tejjel, tojással és néhány más hozzávalóval kombináljuk, szó szerint mennyei palacsintát kapunk. Akkor a legjobb az ízűk, ha gyümölcsöt teszünk rájuk vagy datolyasziruppal locsoljuk...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Egyesek sósan, mások édesen szeretik. Ma egy sós palacsinta-változat receptjét mutatjuk be.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Palacsintával megörvendeztet bármely korosztályt, bármely körülmények között. Lehet ugyanis édeset és sósat is sütni, attól függően, ki milyet szeret éppen. Járjon valakinek a kedvében ezzel a mákos palacsintával! Meglátja, nem...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A tönkölyliszt használatát már megmutattuk, következzen most a hajdina. Mi lenne, ha rögtön egészséges palacsintával próbálkoznánk? Nem elég, hogy természetes módon gluténmentes, még könnyű is, és nem gond megfordítani a...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Nagyon könnyű és kapós recept, örömöt szerez legkisebb fogyasztójának is. Adjon esélyt a gluténmentes palacsintának, hogy mosolyt varázsoljon az arcokra. Jól fog esni nyugodt hétvégi reggeleken vagy egészséges és könnyű...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A cukkini a jól variálható étel alapanyagok közé tartozik, amiből szó szerint pár perc alatt finomságokat lehet varázsolni. Az egyik ilyen finomság az a cukkinis palacsinta, amiben liszt helyett nagyszerűen...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ahogy már gondolhatják, az árpalisztből készült palacsinták elsőosztályúak. Az árpaliszt biztosítja a kellemesen puha állagát és nem tartalmaz annyi glutént, ezért kevésbé ragadnak egymásra.
Tovább olvasom