
Házi natúr krémsajt – alap recept
Szerző: Mandimu
Van valaki, akinek nem ízlik a krémsajt? Várjon, próbálja ki házi receptünket! Várjon csak! Készítsen rögtön több adagot, mert garantáltan bottal ütheti a nyomát.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Van valaki, akinek nem ízlik a krémsajt? Várjon, próbálja ki házi receptünket! Várjon csak! Készítsen rögtön több adagot, mert garantáltan bottal ütheti a nyomát.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha fel kell használnia a kamrában maradt gyökérzöldséget, ez a répás zellerkrém recept éppen kapóra fog jönni. Nem hagyományos étel, mert szokatlan hozzávaló benne a vörös lencse, amitől a krémnek...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Egy csemege Közel-Keletről, ami biztosan lenyűgöz majd. Próbálja ki az egészséges mártogatóst, amit kenyérre/pitára is kenhet vagy kedvenc kekszével mártogathat.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A répakrémnek nyilván sokféle változatát ismeri már. Mit szólna ahhoz, ha a zöldségkrémet sült répával tenné különlegessé? Úgy tűnhet, nem sokat változtat rajta, de higgye el, hogy a répa íze...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A fokhagyma különleges növény nemcsak jellegzetes íze miatt, hanem természetes gyógyhatásaiban is. Ha odaadó hívei közé tartozik, bizonyosan értékelni fogja receptünket, egy könnyed körözöttet, amelyben a fokhagyma viszi a prímet....
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Próbálja ki ezt az eredeti babpástétomot, aminek a szárított paradicsom és a chili paprika ad különleges ízt.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A mindenütt jelenlévő avokádó kenő változatban sem okoz csalódást. Lehet, hogy hasonlít a guacamoléra, de bizonyos szempontból mégis más. Reméljük, hogy nem csak a reggeli kenyérre vagy bagettre kenve fogja...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A házi készítésű szendvicskrémek tökéletesek délutáni harapnivalónak, könnyű vacsorának vagy svédasztalos vendégvárónak. Az elkészítés általában gyors, és kevés hozzávalót igényel. Próbálja ki a finom, húsos szendvicskrémet, az új szakácskönyvünk egyik...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A tonhal pástétom régi jó klasszikus. A tonhal és a tejszínes sajt, vagy túró kombinációja nagyszerű együtt. Mit szólna hozzá, ha feldobnánk még egy kis csilivel és korianderrel?
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Könnyű pástétom tele fehérjével? Ilyen a feta sajtos pástétom. Jólesően frissít és pont jóllakhat tőle. Díszítésként és ízesítésként tehet még rá friss gyógyfűszereket, saját készlete szerint.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Van otthon a kamrában tonhal, és nem tudja, milyen finomságot készítsen belőle? Akkor szaladjon érte, és adjon esélyt a csilipaprikás tonhal pástétomnak. Már csak egy kis túró, olaj, és egy...
Tovább olvasom