
Avokádós rozskenyér
Szerző: Mandimu
Készítsen otthon olyan csemegét, ami a kávéházak és bisztrók étlapjánáról ismerős. Az avokádós rozskenyér jól szolgál, mint kiadós és jóízű reggeli, uzsonna vagy vacsora.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Készítsen otthon olyan csemegét, ami a kávéházak és bisztrók étlapjánáról ismerős. Az avokádós rozskenyér jól szolgál, mint kiadós és jóízű reggeli, uzsonna vagy vacsora.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Különböző kenyérvariánsok receptjei, akár édes, akár sós, az utóbbi időben egyre több és több van. Az a szép benne, hogy inspirációt találhat arra, hogyan teheti ezt a népszerű receptet extra...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ebből az almás kenyérből sosem marad reggeli után. Olyan finom ugyanis, hogy mindig vetélkedünk az utolsó szeletért. Elkészítése gyors és egyszerű (nem kell ugyanis megkelnie) a hozzávalókat játszva felcserélhetjük, a...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ma megmutatjuk, hogyan tudja az extrudált kenyeret más formában tálalni. A ricotta, eper és bazsalikom frissítő kombinációja garantáltan nem fogja cserben hagyni. Reggelire vagy nasinak is kiválóan alkalmazható.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Az alma és a fahéj egy verhetetlen páros. Ezért tettük be mi is egy édes kenyér receptjébe. A hátralevő hozzávalókkal is jól talál, az eredmény pedig egyszerűen tökéletes. Ön is...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ki tudna ellenállni a friss, ropogós kenyérnek, aminek mérföldekre száll az illata? Hisszük, hogy alig valaki. Mit szólna a házi kenyérsütéshez, méghozzá rozslisztből, ami csupa rost és ásványi anyag?
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Az eperkenyér egy olyan csemege, amit biztos nem próbált még. A különböző gyümölcskenyerek közül mellesleg a banánkenyér áll a csúcson. Viszont ha valami változatosságra vágyik, akkor ez az eperkenyér a...
Tovább olvasom