
Céklás lepény
Szerző: Mandimu
Ha bevált a céklás burger, miért ne lehetne céklás lepény hajdinalisztből? A cékla kárminpiros színt kölcsönöz a lepénynek, és bónuszként rengeteg vitamint ad, ami a nem illan el sütés-főzés közben...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha bevált a céklás burger, miért ne lehetne céklás lepény hajdinalisztből? A cékla kárminpiros színt kölcsönöz a lepénynek, és bónuszként rengeteg vitamint ad, ami a nem illan el sütés-főzés közben...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Próbálja ki feljavított, teljes kiőrlésű lisztből készült fánk receptünket, amelyben a hagyományos kalóriadús változatot egészségesebbel cseréltük fel. Ráadásul nem oljaban, hanem sütőben sütjük. Meglátja, meg fogja szeretni!
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Sütőtökimádók figyelmébe! Bemutatunk egy további receptet, amiben sütőtökpürét használunk. És az eredményre büszkék lehetünk.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Kóstolt már a szőlőtortát? Ugye, hogy nem? Nos, itt a lehetőség! Ez a szőlővel készült sütemény elegendő mennyiségű fehérjét és rostot tartalmaz, ezért édes reggeliként is tökéletesen fogyasztható.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A proteiszelet fő kritériumai, hogy minél több fehérjét tartalmazzon és biztosítsa számunkra a szükséges energiamennyiséget. Az ilyen szeletekhez tartozó receptet lennebb találják. Érdemes előre elkészíteni őket, mert sosem lehet tudni,...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Mit vár a reggelitől? Hogy beindítja az energiáit? És mit szólna hozzá, ha még nagyon finom is lenne, sőt időt spórolna vele? Süssön előző nap remek zabkekszet! Hogy nem akarja...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Készítse el velünk ezt a villámgyors, ötperces málnás smoothie-t joghurttal! Ha reggel nincs ideje reggelit készíteni vagy délután kedve támad valami finomságra, a málnás smoothie igazán jó választás.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Van egy jó hírünk – és nemcsak a vegánoknak: itt a tiramisu vegán változata! De vigyázat, a mi receptünkben az olasz desszertből nem találja meg sem a zsíros tejszínt, sem...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Van egy egyszerű bounty receptünk, amitől megnyalja mind a tíz ujját. Cukor helyett steviát tettünk bele, és liszt helyett a népszerű tejes kiőrlésű tönkölybúzát választottuk hozzá. Meg kell hagyni, jól...
Tovább olvasom