A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Mandimu csapata

Segítünk egészségesebben enni és élni. Bárkinek, bárhol.

  • Több mint 50 000

    eladott könyv magyar fordításban

  • Hét európai ország piacán működünk,

    ahol összesen 33 könyvet jelentettünk meg

  • 97 % elégedett olvasó,

    több ezer pozitív vélemény a szakácskönyvekről, a mobil applikációról és a weboldalainkról

Hogy ki és mivel foglalkozik?

  • Peter N.

    A főkóstoló & aki végigviszi az ügyet

    Petr szerepe kezdettől fogva változik, néhány feladata mégis mindig ugyanaz marad – így például a főkóstoló szerepe :-) Diákkori projektje fokozatosan céggé nőtte ki magát, amely termékeivel és szolgáltatásaival az emberek életminőségének javítását segíti, és megmutatja, hogyan lehet olcsón és egyszerűen egészséges ételeket főzni. És Petr egyszerűen szeret ezzel foglalkozni.

  • Michaela B.

    Táplálkozási szakember

    Dr. Michaela Bebova biokémiát tanult, tökéletesen ismeri az emberi szervezetet. A Jókat eszünk projektben arra ügyel, hogy a receptek ne csak finomak, hanem tápérték szempontjából is kiegyensúlyozottak legyenek, ezáltal a szervezetbe kellő mennyiségű tápanyag jusson. Nézzék meg videó kurzusát, amelyben elmondja az egészséges táplálkozás alapelveit.

  • Libor V.

    Klinikai biokémikus, hepatológus és sporttáplálkozási szakember

    Prof. Libor Vitek klinikai biokémikusként és belgyógyász hepatologusként dolgozik. A sporttáplálkozás és a táplálék kiegészítés kiváló szakembere, számos élsportolóról és olimpikonról gondoskodik. Libor az utolsó grammig kiszámolja, hogy a szervezetnek mennyi makro- és mikrotápanyagra van szüksége.

  • Igor K.

    Marketing & kommunikáció

    Igor a Facebookon és az a Instagramon szól Önökhöz, és gondoskodik mindarról, ami a PR körül forog. Csapatunkba két lábon járó szakácskönyvként érkezett, ennek köszönhetően szakácskönyveinkről úgy tud beszélni, hogy a világon mindenki megértse.

  • Martin K.

    Külföldi kapcsolatok & projektvezetés

    Az egyetlen ember, aki átment a felvételi összes fordulóján a bárban. Nem véletlenül: idegen emberekkel kommunikál, megoldja a problémákat, taktikázik, sikeresen eljut külföldi piacokra – ez mind az ő kenyere. Martin szeret enni és azt mondja, a menzajegyet jutalomnak tekintette mindaddig, amíg rájött, mit jelent munkahelyi szakácsnak lenni. :-)

  • Yasmin J.

    Content manager & kutatási szakember

    Yasmin egyáltalán nem újonc a csapatunkban – már kezdettől fogva segít, elsősorban rajongóinkkal kommunikálni. Amióta Hollandiában elvégezte a főiskolát, arról gondoskodik, hogy a weboldalunkon és az applikációnkon Önök mindig megtalálják, amit keresnek.

  • Daniel P.

    Web & mobil applikáció

    Daniel már hosszú évek óta velünk dolgozik. Eredetileg elsősorban Android mobilapplikáció programozással foglalkozott, majd fokozatosan foglalkozni kezdett programozó projektvezetéssel és belső eszközfejlesztéssel is. Arról gondoskodik, hogy weboldalaink és mobil applikációink a lehető legbarátságosabbak, és főleg: folyamatosan hozzáférhetőek legyenek.

Miért tesszük mindezt

Egészségesebb népesség

  • el lehet készíteni legközelebbi boltban is hozzáférhető alapanyagokból,
  • közérthető leírásuk alapján egy kezdő is megfőzhet,
  • hamar el lehet készíteni,
  • kiegyensúlyozott tápanyagok alkotnak, tápérték információkkal együtt,
  • a csehországi szezonális termékek figyelembevételével válogattunk össze.

Szeretjük a jó ételeket

Talán nem meglepő, hogy többségünket a munkáján kívül is érdekli az ennivaló – ez az érdeklődés megmutatkozhat foodstyling workshop látogatásokban, fermentációs kurzusokon való részvételen, vagy az úgymond minden ami egészséges rendszeres fogyasztásában :-) Műhelyünkben közösen főzünk, és a világ különböző tájainak főzési és desing szokásaival gyarapítjuk ismereteinket.

Csapatmunka

Soha nem hagytunk ki senkit egyetlen munkánkból sem. A csapatmunka és egymás támogatása számunkra ugyanolyan fontos, mint a munkánk eredménye.

Kreativitás, funkcionalitás és precizitás

Szeretnénk bebizonyítani, hogy a styl design, a funkcionalitás és a jól végzett munka összekapcsolása minden területen lehetséges – a mi szakterületünkön különösen.

Mi és a követőink

És végül a legfonosabb: MI ÖNÖKÉRT – a követőinkért vagyunk itt. Az Önöktől érkező támogatás, visszajelzések szó szerint rakéta sebességgel hajtanak bennünket előre. Reméljük, sokáig tudunk segíteni az egészséges életvitelben és abban, hogy megfelelően tájékozódhassanak az egészséges táplálkozás hatalmas szférájában.

Köszönjük, hogy velünk tartanak!