
Marha steak rozmaringos burgonyával és gombával
Szerző: Mandimu
Ez a recept formailag kívánja, hogy egy romantikus vacsorához készítsék el. Gyújtsanak gyertyát, tompítsák le a fényeket és élvezzék az ízeket.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ez a recept formailag kívánja, hogy egy romantikus vacsorához készítsék el. Gyújtsanak gyertyát, tompítsák le a fényeket és élvezzék az ízeket.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Szeretne valami pikánsat? Akkor marhahúsos chili con carne receptünk ideális lehet egy hétvégi ebédhez. Bár elkészítése eltart egy kis ideig, értékelni fogja, hogy egyetlen edényben meg lehet főzni.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A minőségi marhahús steakek minden ínyencnek örömet okoz. Ez egy olyan étel, amit nem túl gyakran fogyasztunk, de ha mégis, akkor megéri, nem gondolja? Adjon tehát egy esélyt ennek a...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Az édesburgonyás receptek gombák módjára szaporodnak, és mi sem akarunk lemaradni a trendtől. Kitaláltunk egy olyan keveréket, amivel ebédre vagy vacsorára kényeztethei magát, hiszen sokáig telít, ráadásul sok színben pompázik.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Vannak nagy hagyománnyal rendelkező ételek, mint például a fasírt. Biztosak vagyunk benne, hogy frikadella receptünk meghódítja az egész családot. Apró fasírt, félig marha- félig sertéshúsból és zabpehelyből. Ideális nemcsak partira,...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Néha nincs jobb egy jól megsült húsnál. Itt egy tipp egy gyors és egyszerű ellenálhatatlanul finom elkészítéshez, ami garantáltan csillapítja a étvágyat. A köretet Önre bízzuk.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Hogyha az ázsiai konyhát kedveli, ez a recept rizstésztával, marhahússal és zöldséggel biztosan tetszeni fog Önnek. A konyhája megtelik majd a gyömbér és fokhagyma illatával és a rizstésztának hála nincs...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Az unalmas steak köreteknek befellegzett! Van egy paszternák pürés steak receptünk, ami kellemes változatosságot hoz a krumplihoz képest.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A házi készítésű szendvicskrémek tökéletesek délutáni harapnivalónak, könnyű vacsorának vagy svédasztalos vendégvárónak. Az elkészítés általában gyors, és kevés hozzávalót igényel. Próbálja ki a finom, húsos szendvicskrémet, az új szakácskönyvünk egyik...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Van, hogy salátát kívánna, van hogy levest, időnként azonban egy tisztességes “gulyáshoz“ támad kedve? És ha már “gulyás”, legyen a mi receptünk alapján! Próbálja ki, nem fogja megbánni!
Tovább olvasom