
Tonhallal töltött paprika
Szerző: Mandimu
Szereti a töltött zöldségeket? Akkor próbálja ki a tonhallal töltött paprikánkat. A rizzsel együtt a tonhal egy friss fogást képez, ami tíz perc alatt kész is van és különösen forró...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Szereti a töltött zöldségeket? Akkor próbálja ki a tonhallal töltött paprikánkat. A rizzsel együtt a tonhal egy friss fogást képez, ami tíz perc alatt kész is van és különösen forró...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Hogyan lehet tökéletesen ötvözni a thai és a mediterrán konyhát? Próbálja ki ezt a currykeveréket garnélarákkal. Ez a pikáns finomság nem csak a vasárnapi ebédnél fog csillogni, hanem a vacsoravendégeket...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Szeretjük a borsó zöld színét, ezért kigondoltuk a sült csirkét borsópürével. Ennek köszönhetően ez az alapjában egyszerű étel egészen más ízvilágot és látványt kelt.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Hozzon haza egy darabot Ázsiából. Ezek a füstölt tofuval készült rizstészták távol-keleti hangulatba hozzák az ízlelőbimbókat, amit almaecetes mártással lekenve hangsúlyoznak. Amit a legjobban fog értékelni ebben a receptben, hogy...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A borsókrémlevest nem hagyjuk bántani! Vitaminon kívül rengeteg pozitív energiát is ad. És ha mentával díszítjük, kellemesen meglep bennünket tökéletes ízkombinációja.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ön is szívesen megkeni hummusszal a péksüteményt, esetleg nélkülözhetetlennek tartja különféle ételekhez? Akkor jól figyeljen! Olyan borsós változatát kínáljuk ugyanis, ami kissé szokatlannak tűnhet, de semmibe sem kerül kipróbálni.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Szereti a borsót? Mi mindenképpen! Hogyha hasonlóképpen van, biztos örülni fog ennek az egyszerű borsó mártogatós receptnek, ami kiválóan passzol friss zöldséghez. A frissítő zöld színe is garantáltan tetszeni fog.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Levesből sosem elég, és ez alól a borsó sem kivétel. A borsókrémlevest egy kanál friss borsóval, néhány szem fenyőmaggal és friss bazsalikomlevéllel is díszítheti.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Mindannyian tudjuk, hogy a süllő finom falat... de ami a meglepetés ebben a receptben, az a borsópüré! A menta és a kapor különleges ízt adnak a pürének, és e szokatlan...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A hummus népszerű csemegeként meghódította a világ számos táját. Készítse el velünk kicsit másképp, céklából, és ebédnél máris megkóstolhatja egy jóleső wrapban.
Tovább olvasom