
Céklás lepény
Szerző: Mandimu
Ha bevált a céklás burger, miért ne lehetne céklás lepény hajdinalisztből? A cékla kárminpiros színt kölcsönöz a lepénynek, és bónuszként rengeteg vitamint ad, ami a nem illan el sütés-főzés közben...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha bevált a céklás burger, miért ne lehetne céklás lepény hajdinalisztből? A cékla kárminpiros színt kölcsönöz a lepénynek, és bónuszként rengeteg vitamint ad, ami a nem illan el sütés-főzés közben...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Hurrá, itt a vegetáriánus fasirt recept! A tofu remekül helyettesíti a húst, a hozzávalókat pedig elképesztően jól egyben tartja a tört hajdina és a hajdinaliszt, ami természeténél fogva gluténmentes. Tofus...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Palacsintához támadt kedve? Ma ne vegye elő a nagymama receptjét, hanem próbálja ki fahéjas, sült almával töltött, tönköly- és hajdinalisztes receptünket.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Szeretik a gyerekek a muffint? Akkor van egy egészségesebb édes változatunk az Ön számára. Ezek a hajdinalisztből készült muffinok nem terhelik túlságosan az emésztőrendszert, és csodás ízükkel és illatukkal csábítanak....
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Egy kissé eltérő sütemény, amely a monarchia idejébe repít vissza minket. A Kaiserschmarrn receptjét egy kicsit átalakítottuk, hogy egészségesebb és kalóriaszegényebb legyen. Ez a klasszikus szeretné uralni az Ön étlapját,...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Olyan saláta köretet keres, ami könnyű és egészséges, és nem terheli meg feleslegesen a gyomrát? Akkor ezek a rizses palacsinták pont Önnek valóak! Tökéletes kenyérpótlóként alkalmazható, ha valami különlegeset szeretne...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Különböző kenyérvariánsok receptjei, akár édes, akár sós, az utóbbi időben egyre több és több van. Az a szép benne, hogy inspirációt találhat arra, hogyan teheti ezt a népszerű receptet extra...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Van egy jó hírünk – és nemcsak a vegánoknak: itt a tiramisu vegán változata! De vigyázat, a mi receptünkben az olasz desszertből nem találja meg sem a zsíros tejszínt, sem...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Mindannyiunknak kedve támad olykor egy tisztességes krumplislepényre. Hogy ez a mégiscsak kissé nehéz étel ízletes, ám egy lehelletnyivel könnyebb és egészségesebb legyen, próbálja ki, hogy a tésztához ezúttal hajdinalisztet használ....
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A tönkölyliszt használatát már megmutattuk, következzen most a hajdina. Mi lenne, ha rögtön egészséges palacsintával próbálkoznánk? Nem elég, hogy természetes módon gluténmentes, még könnyű is, és nem gond megfordítani a...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Szeret nassolni, de kicsit korlátozni akarja a kalóriaáramlatot? A ricottás süteményünk nem fog csalódást okozni. A sütemény könnyed és szétmálik a szájban. Emellett a hajdinaliszt nem terheli meg az emésztést,...
Tovább olvasom