
Céklás lepény
Szerző: Mandimu
Ha bevált a céklás burger, miért ne lehetne céklás lepény hajdinalisztből? A cékla kárminpiros színt kölcsönöz a lepénynek, és bónuszként rengeteg vitamint ad, ami a nem illan el sütés-főzés közben...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha bevált a céklás burger, miért ne lehetne céklás lepény hajdinalisztből? A cékla kárminpiros színt kölcsönöz a lepénynek, és bónuszként rengeteg vitamint ad, ami a nem illan el sütés-főzés közben...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Kedvük támadt a palacsintához? Mi lenne, ha ma másképp készítenék el. Található itt egy sütőtökös palacsinta recept, ami levegős és puha, nem ég meg és nem is ázik át az...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Gyorsabb már talán nem is lehet: 2 perc előkészítés és 4 perc sütés. És figyelem: egy csöpp olaj sem kell hozzá! Ez az egészséges lepény receptje cottage chees-ből és zabpehelyből,...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A palacsinta az egyik vitathatatlan reggeli kedvencünk. Próbálja ki ezeket a palacsintákat kefirrel és chia maggal. A kefirnek köszönhetően csodálatosan sima, az árpaliszt pedig kellemesen könnyűvé teszi.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Mandulatejből készült palacsinta pillanatok alatt elkészül, remek íze van és laktózérzékeny emberek is fogyaszthatják. A lenmagnak köszönhetően kiváló omega-3 zsírsavforrás. Mézzel vagy friss gyümölccsel tálalható.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Nincs is jobb, mint egy bevált recept a habos palacsintákhoz. Ezek elolvadnak a szájában és kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okoznak.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A liszt- és laktózérzékenyek örömére: nem kell többé lemondani a lepényről! Ez a recept hamar kész, és csak négyféle hozzávalóra van szükség, de nincs köztük sem liszt, sem tej.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Még a gluténmentes diéta sem térítheti el a palacsintaevéstől! A gluténmentes mini palacsintához elég a búzalisztet kókuszlisztre cserélni, a rizstej használatával pedig laktózmentessé is teheti. Öntsön rá fahéjas olvasztott mézet,...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Biztos kipróbálta már a sütötöklevesen kívül a sütőtökkuglófot vagy -kenyeret is. Mit szólna ma egy sütőtökös palacsintához? Isteni fahéj és gyömbér illatuk van és az író adja neki a puha...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ha ügyesen kezdi, a palacsintát akár vacsorára is megengedheti magának. Elég, ha egy pár hozzávalót kicserél és máris egy egészségesebb verzió végzi az asztalon. Úgy, mint tönkölybúza lisztből készült receptben....
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Fedezze fel a lepények új konceptjét. Felejtkezzen meg a tömérdek fehér lisztről és az olajos sütésről! Ez az áfonyáslepény főleg gyümölcsből és zabpehelyből készült. Állagában felér idősebb rokonával, ízében még...
Tovább olvasom