
Lazacos muffin
Szerző: Mandimu
Muffin mint miniszendvics? Akkor itt írhatunk lazacos, sós muffinunkról. Zseniális étel nyári ünnepléshez. Könnyű, épp befér a szájba, és a tetején a lazac tökéletes, mint hab a tortán. Ha partira...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Muffin mint miniszendvics? Akkor itt írhatunk lazacos, sós muffinunkról. Zseniális étel nyári ünnepléshez. Könnyű, épp befér a szájba, és a tetején a lazac tökéletes, mint hab a tortán. Ha partira...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ez a kitűnő diós répatorta nagyszerűen illik egy kissé rendhagyó születésnaphoz. Nem ismeri a fehér cukrot, a búzalisztet pedig tönkölyliszt és zabpehelyliszt váltotta fel. Tésztája így is szépen megdagad, tölteléke...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Nemhiába mondják, hogy napi egy almával mindenféle nyavalyát meg lehet előzni. Almával leggyakrabban a rétesben találkozunk vagy az almás pite variációiban. A mi almás piténkben elsősorban túróval és zabpehellyel szerepel.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Fedezze fel a lepények új konceptjét. Felejtkezzen meg a tömérdek fehér lisztről és az olajos sütésről! Ez az áfonyáslepény főleg gyümölcsből és zabpehelyből készült. Állagában felér idősebb rokonával, ízében még...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A falafelt jogosan sorolják a vegetáriánus konyha fő ételei közé. Kóstolja meg velünk rendhagyó felfogásban a népszerű édesburgonyával, a batátával. Nem fogja megbánni!
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Szereti a mungóbabot? Ez az aprószemű bab Indiából származik, olivazöld színű, különleges íze pedig a zöldborsóra emlékeztet. Gabonával kombinálva játszva helyettesítheti a húst étrendünkben. Próbálja ki például ezt a lepényes...
Tovább olvasom