
Sütőtökös puding kehely
Szerző: Mandimu
Sütőtökimádók figyelmébe! Bemutatunk egy további receptet, amiben sütőtökpürét használunk. És az eredményre büszkék lehetünk.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Sütőtökimádók figyelmébe! Bemutatunk egy további receptet, amiben sütőtökpürét használunk. És az eredményre büszkék lehetünk.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ahogy már gondolhatják, az árpalisztből készült palacsinták elsőosztályúak. Az árpaliszt biztosítja a kellemesen puha állagát és nem tartalmaz annyi glutént, ezért kevésbé ragadnak egymásra.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Nemhiába mondják, hogy napi egy almával mindenféle nyavalyát meg lehet előzni. Almával leggyakrabban a rétesben találkozunk vagy az almás pite variációiban. A mi almás piténkben elsősorban túróval és zabpehellyel szerepel.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Még a gluténmentes diéta sem térítheti el a palacsintaevéstől! A gluténmentes mini palacsintához elég a búzalisztet kókuszlisztre cserélni, a rizstej használatával pedig laktózmentessé is teheti. Öntsön rá fahéjas olvasztott mézet,...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ez a zabkása nem csak zöldcsütörtökön fog ízleni Önöknek. Egy kicsit játszadoztunk a hozzávalókkal és a kopott édes zabkása receptet spenóttal kicsit "felújítottuk".
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Hagyományos piskótakuglóf, újszerűen elkészítve. A tésztájához banánt tettünk, ennek köszönhetően finom lágy lett, a tehéntejet pedig rizstejre cseréltük, így még laktózmentes is!
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A tofu mindenekelőtt a hús alternatívájaként ismeretes, amit a sós ételek széles kínálatában felhasználhatunk. A tofu azonban édesítve is finom. Nem hiszi? Akkor próbálja ki ezt a tofus kakaókrémet!
Tovább olvasom