
Tojásrántotta füstölt lazaccal
Szerző: Mandimu
Ma például próbálja ki a rántottát skandináv módra! A lazac és a tojás kombinációja nemcsak meglepő, de ezzel a recepttel egyszuszra meglesz a napi fehérjebevitele is.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Ma például próbálja ki a rántottát skandináv módra! A lazac és a tojás kombinációja nemcsak meglepő, de ezzel a recepttel egyszuszra meglesz a napi fehérjebevitele is.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A mai recept örömet szerez nemcsak a vegetáriánusoknak, hanem a gluténérzékenyeknek is. A sült paradicsomot metélőhagymával és parmezánnal könnyű elkészíteni, és olyan finom! És az egész csak egy marék hozzávalónak...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Szereti a kemény tojást? Fedezzen fel velünk egy új pazar előállítási formát ricottával, egy csipetnyi paprikaporral és friss metélőhagymával.
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Próbálja ki a csirkét kicsit másképp! Paradicsommártásban, mozzarellával, és a tetejére tett bazsalikomtól finom illat járja át a lakást, Ön pedig könnyű, mégis tápláló ételhez jut. Köretként válasszon teljes kiőrlésű...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
Gazpacho, vagyis hidegen tálalt leves, több zöldségből is elkészíthető. Ez a verzió paradicsomon kívül még paprikát és különböző fűszereket tartalmaz. Egy kellemes felfrissülést nem csak egy hideg ital formájában engedhet...
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A batáta, alias édesburgonya már hosszabb ideje népszerű minden konyhában. Próbálja ki alábbi receptünket marhahússal megsütve. Az étel üdeségét a metélőhagyma és a feta sajt adja. Kipróbálja?
Tovább olvasom
Szerző: Mandimu
A pástétomkedvelők ennél a túrós receptnél biztosan megtalálják, amit szeretnek. A túró és a gyógynövény fűszerek egyszerűen szétválaszthatatlanok. Friss ropogós kenyérre kenve átélheti az ízek szimfóniájának élményét.
Tovább olvasom