A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Bulgur saláta petrezselyemmel és paradicsommal

Bulgur saláta petrezselyemmel és paradicsommal

25 min 15 min Könnyű 2 adag

Recept

Hozzáadás a kedvencekhez

Elkészítés

238 kcal 7g fehérje 4g zsír 45g szénhidrát

Összetevők

bulgur, petrezselyemgyoker, menta, paradicsom, hagyma, olivaolaj, citromle, koemeny, so, bors

Elkészítés

Főzze meg a bulgurt a csomagoláson lévő leírás szerint. Öblítse le hideg vízzel, és szűrőben hagyja lecsöpögni.

Vágja apróra a petrezselymet és a mentát. A paradicsomot és a lilahagymát vágja apró kockára.

Egy tálban keverje össze a megfőtt bulgurt, a fűszereket, a paradicsomot és a hagymát.

Ízesítse olivovaolajjal, citromlével, sóval, borssal és egy csipet római köménnyel.