A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Zöldséges tatár

Főételek

Zöldséges tatár

25 min 25 min 0 min 0 min Könnyű Könnyű 2 adag 2 adag

Elkészítés

420 kcal 17 g fehérje 32 g zsír 13 g szénhidrát

Összetevők

Sárgarépa, Zellergumó, Mandula, Parmezán, Fokhagyma, Szójaszósz, Mustár, Napraforgóolaj, Avokádó, Paradicsom, Só, Bors

Elkészítés

Mossa meg és hámozza meg a répát és a zellert, majd reszelje finomra.

Keverje össze a mandulával és a parmezán sajttal.

Egy másik tálban keverje össze az áttört fokhagymát, a szójaszószt, a mustárt és az olajat.

Keverje össze a két tál tartalmát. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

Az avokádót és a paradicsomot vágja kis kockákra.

Vegyen elő két tányért, és mindkettőre tegyen először a répás keverékből, majd a paradicsomból, és végül az avokádóból.

Tetszés szerint megszórhatja kedvelt gombafajtáival.

Legjobb teljes kiőrlésű péksüteménnyel tálalni.