A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Répás zabpehely szelet

Egészséges nassolás

Répás zabpehely szelet

0 min 0 min 0 min 0 min Könnyű Könnyű 16 darab 16 darab

Elkészítés

87 kcal 3 g fehérje 3 g zsír 12 g szénhidrát

Összetevők

Zabpehely, Sárgarépa, Napraforgómag, Sütőpor, Fahéj, Vaníliakivonat, Tojás, Méz

Elkészítés

Hevítse a sütőt 170-180 °C-ra.

A zabpelyhet keverje össze a répával, a magokkal, a sütőporral és a fahéjjal.

A tojást keverje habosra a vanília kivonattal és a mézzel.

Tegye hozzá a zabpehelyhez és keverje össze.

Tegye a tésztát egy kisebb tepsibe (20 x 20 cm), és fakanállal nyomkodja le.

Süsse 170-180°C-on 12-15 percig.

Ha kivette a sütőből a megsült tésztát, máris vágja 16 kockára (3x3 cm-es szeletekre).