Mogyoróvajas muffin
Hozzáadás a kedvencekhez

Mogyoróvajas muffin

30 min 20 min Könnyű 10 darab

Egészséges uzsonna 30 perc alatt? Akkor épp a lehető legjobb receptet választotta. Ennek a banános-mogyoróvajas muffinnak pillanatok alatt hűlt helye lesz. Nincs benne egy csepp tehéntej sem, így biztonsággal laktózmentes. És próbálja ki, szórjon a tetejére diót vagy öntse le mézzel, meglátja, hamarosan készítheti a övetkező adagot!

Elkészítés

100 kcal 4g fehérje 3g zsír 13g szénhidrát

Összetevők

mogyorovaj, rizsszirup, banan, tojas, toenkoelybuzaliszt, suetopor, szodabikarbona, mandulatej, so

Elkészítés

Hevítse a sütőt 170 °C-ra és készítsen elő 10 darab szilikon muffin formát.

A mogyoróvajat, a szirupot, a banánt és a tojást turmixolja össze.

A keverékhez tegye hozzá a lisztet, a sót, a sütőport és a szódát.

A tésztát keverje össze a tejjel, majd adagolja szét a muffin formákba.

Töltse meg a formákat, majd tegye az előmelegített sütőbe, és süsse 20 percig 170 °C-on.