A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Lazac avokádó szósszal

Főételek

Lazac avokádó szósszal

22 min 22 min 12 min 12 min Könnyű Könnyű 2 adag 2 adag

Elkészítés

Hozzáadás a kedvencekhez

724 kcal 38 g fehérje 57 g zsír 8 g szénhidrát

Összetevők

Olívaolaj, Só, Bors, Lazac, Salátalevél, Avokádó, Bazsalikom, Fokhagyma, Citrom

Elkészítés

A lazacfilék mindkét oldalát sózza és borsozza.

Hevítsen fel 2 evőkanál olivaolajat egy serpenyőben, tegye bele a lazacot a bőrével együtt és süsse középfokozaton 6 percig.

Fordítsa meg a lazacot és süsse 5 percig.

Mixelje össze az avokádót, bazsalikomot, foghagymát, citromlevet, olivaolajat, sót és borsot.

Tegye a filét egy tányérra, öntse rá a szószt és kedvelés szerint zöldséggel vagy salátával tálalja.