Gránátalmás-narancsos jégkrém
Hozzáadás a kedvencekhez

Gránátalmás-narancsos jégkrém

250 min 0 min Könnyű 4 adag

Elkészítés

23 kcal 0g fehérje 0g zsír 6g szénhidrát

Összetevők

narancs, citromle, mez, viz, granatalma

Elkészítés

Hámozzák meg a narancsot és a gránátalmát, majd vegyék ki a gránátalma magjait.

A meghámozott narancsot, a citromlevet és a mézet turmixolják össze 100 ml vízzel.

Tegyék a keverékbe a gránátalma magjait, majd újra turmixolják össze.

A krémmel töltsék meg a jégkrémformákat, majd 4 órára tegyék a fagyasztóba.

Ha kivették a fagyasztóból a jégkrémet, hagyják legalább 5 percig állni, hogy könnyebben ki lehessen venni a formából, azután tálalják.