A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Édes kuszkusz

Reggeli és uzsonna

Édes kuszkusz

15 min 15 min 10 min 10 min Könnyű Könnyű 4 adag 4 adag

Elkészítés

Hozzáadás a kedvencekhez

609 kcal 11 g fehérje 22 g zsír 86 g szénhidrát

Összetevők

Kuszkusz, Szárított sárgabarack, Mazsola, Szójakrém, Agavészirup, Mogyoró, Kókuszreszelék, Fahéj

Elkészítés

Öntsön a kuszkuszra 400 ml forró vizet, fedje le, majd hagyja állni a csomagoláson feltűntetett ideig (általában 5–10 perc).

Amíg ázik a kuszkusz, az aszalt sárgabarackra és a mazsolára is öntsön forró vizet, és hagyja, hogy megduzzadjanak (kb.10 perc). A sárgabarackot, ha magába szívta a nedvességet, kisebb darabokra lehet szeletelni.

Keverje össze a szója tejszínt és az akác szirupot.

A főtt kuszkuszt keverje össze a sárgabarackkal, mazsolával, mogyoróval, kókusszal, és a fahéjjal.

Végül a keverékre öntse rá a szója tejszín és az akác szirup keverékét.