A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Csokoládés chia puding

Egészséges nassolás

Csokoládés chia puding

10 min 10 min 0 min 0 min Könnyű Könnyű 1 adag 1 adag

Elkészítés

Hozzáadás a kedvencekhez

185 kcal 11 g fehérje 7 g zsír 19 g szénhidrát

Összetevők

Holland kakaó (sütéshez), Tej, Agavészirup, Málna, Chiamag

Elkészítés

A málna kivételével valamennyi hozzávalót jól összekeverjük, hogy a chia mag ne maradjon a tál alján, majd 5 percre a hűtőbe tesszük.

Öt perc hűlés után ismét megkeverjük a pudingot, majd legalább két órán át állni hagyjuk a hűtőben (legjobb egész éjszakára bent hagyni).

A csokoládés chia pudingot saját fantáziánk szerint díszíthetjük, például málnával vagy eperrel.