A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Bulgur saláta petrezselyemmel és paradicsommal

Főételek

Bulgur saláta petrezselyemmel és paradicsommal

25 min 25 min 15 min 15 min Könnyű Könnyű 2 adag 2 adag

Elkészítés

Hozzáadás a kedvencekhez

238 kcal 7 g fehérje 4 g zsír 45 g szénhidrát

Összetevők

Bulgur, Petrezselyemgyökér, Menta, Paradicsom, Hagyma, Olívaolaj, Citromlé, Kömény, Só, Bors

Elkészítés

Főzze meg a bulgurt a csomagoláson lévő leírás szerint. Öblítse le hideg vízzel, és szűrőben hagyja lecsöpögni.

Vágja apróra a petrezselymet és a mentát. A paradicsomot és a lilahagymát vágja apró kockára.

Egy tálban keverje össze a megfőtt bulgurt, a fűszereket, a paradicsomot és a hagymát.

Ízesítse olivovaolajjal, citromlével, sóval, borssal és egy csipet római köménnyel.