A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Avokádóhab

Egészséges nassolás

Avokádóhab

5 min 5 min 0 min 0 min Könnyű Könnyű 2 adag 2 adag

Elkészítés

Hozzáadás a kedvencekhez

596 kcal 7 g fehérje 54 g zsír 22 g szénhidrát

Összetevők

Avokádó, Rizsszirup, Holland kakaó (sütéshez), Banán, Fahéj, Pisztácia, Kakaóbab

Elkészítés

Hámozzák meg az avokádót, vegyék ki a magját, majd a rizssziruppal, kakaóval, banánnal és fahéjjal együtt tegyék a mixerbe.

Az egészet turmixolják finomra, majd szórják meg tört pisztáciával és kakaóbabbal.

* A kakaóbab a kakaócserje szárított magjának legtisztább formája. Ásványi anyagokat, antioxidánst tartalmaz, és különösen magas a magnéziumtartalma. A kakóbab fogyasztása természetes módon csökkenti a magas vérnyomást.

Tipp

A kész habot díszítsék friss mentalevéllel. A holland kakaót pl. karobbal helyettesíthetik.