A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Almás zabkása mézeskalács fűszerrel

Reggeli és uzsonna

Almás zabkása mézeskalács fűszerrel

22 min 22 min 2 min 2 min Könnyű Könnyű 2 adag 2 adag

Elkészítés

Hozzáadás a kedvencekhez

359 kcal 8 g fehérje 10 g zsír 52 g szénhidrát

Összetevők

Zabpehely, Kókuszreszelék, Mézeskalács fűszerkeverék, Chiamag, Alma, Mandulatej

Elkészítés

Egy tálkába szórja bele a zabpelyhet, a kókuszt, a mézes fűszert, a chia magot, majd tegye hozzá a reszelt almát.

A tejet öntse egy kislábasba, közepes lángon melegítse meg, és még forrás előtt vegye le a tűzről, majd öntse a tálkába.

Hagyja állni úgy 15 percig.

Ezután a kását máris megeheti, de másnapig a hűtőben is bent hagyhatja.

Tipp

Ízlés szerint zsírtalanított joghurttal (0 % zsír), gyümölccsel és mogyoróval díszítheti.