Almás zabkása mézeskalács fűszerrel
Hozzáadás a kedvencekhez

Almás zabkása mézeskalács fűszerrel

22 min 2 min Könnyű 2 adag

Reggel álmos még, és nincs energiája? Akkor eljött a zabpehely kása ideje, amitől szószerint beindul, felébred, és jóllakik egész délelőttre. Nem kell a tűzhelynél állnia, mert ennél a variációnál a zabpehely magától duzzad meg a tálban, Ön pedig addig nyugodtan elvégezheti reggeli szertartását.

Elkészítés

359 kcal 8g fehérje 10g zsír 52g szénhidrát

Összetevők

zabpehely, kokuszreszelek, mezeskalacs-fuszerkeverek, chiamag, alma, mandulatej

Elkészítés

Egy tálkába szórja bele a zabpelyhet, a kókuszt, a mézes fűszert, a chia magot, majd tegye hozzá a reszelt almát.

A tejet öntse egy kislábasba, közepes lángon melegítse meg, és még forrás előtt vegye le a tűzről, majd öntse a tálkába.

Hagyja állni úgy 15 percig.

Ezután a kását máris megeheti, de másnapig a hűtőben is bent hagyhatja.

Tipp

Ízlés szerint zsírtalanított joghurttal (0 % zsír), gyümölccsel és mogyoróval díszítheti.