Almás granola
Hozzáadás a kedvencekhez

Almás granola

40 min 30 min Könnyű 10 adag

Elkészítés

189 kcal 4g fehérje 10g zsír 21g szénhidrát

Összetevők

toenkoelybuzapehely, almapuere, kokuszolaj, mez, pekandio, so

Elkészítés

Hevítsék a sütőt 160 °C-ra.

Egy tálban keverjék össze a gabonapelyhet, az almapürét, a kókuszolajat, a mézet, a pekándiót és a sót. Alaposan keverjék össze a hozzávalókat.

A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, egyenletesen terítsék szét rajta a keveréket, majd tegyék az előmelegített sütőbe.

Süssék 25-30 percig 150-160 °C-on. Sütés közben néhányszor keverjék meg a granolát.

A kész granolát tárolják zárható üvegedényben.