A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Almás granola

Reggeli és uzsonna

Almás granola

40 min 40 min 30 min 30 min Könnyű Könnyű 10 adag 10 adag

Elkészítés

Hozzáadás a kedvencekhez

189 kcal 4 g fehérje 10 g zsír 21 g szénhidrát

Összetevők

Tönkölybúzapehely, Almapüré, Kókuszolaj, Méz, Pekándió, Só

Elkészítés

Hevítsék a sütőt 160 °C-ra.

Egy tálban keverjék össze a gabonapelyhet, az almapürét, a kókuszolajat, a mézet, a pekándiót és a sót. Alaposan keverjék össze a hozzávalókat.

A sütőlapot fedjék le sütőpapírral, egyenletesen terítsék szét rajta a keveréket, majd tegyék az előmelegített sütőbe.

Süssék 25-30 percig 150-160 °C-on. Sütés közben néhányszor keverjék meg a granolát.

A kész granolát tárolják zárható üvegedényben.