A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Almás gofri

Egészséges nassolás

Almás gofri

19 min 19 min 9 min 9 min Könnyű Könnyű 3 adag 3 adag

Elkészítés

Hozzáadás a kedvencekhez

490 kcal 16 g fehérje 19 g zsír 62 g szénhidrát

Összetevők

Tönkölybúzaliszt, Alma, Sütőpor, Fahéj, Tojás, Vaníliakivonat, Görög joghurt, Méz, Kókuszolaj, Tej, Só

Elkészítés

Egy tálban keverjék össze a lisztet, a finomra reszelt almát, a sütőport, a fahéjat és a csipet sót.

Egy másik tálban keverjék össze a tojást, a vaníliakivonatot, a joghurtot, a mézet és az olajat.

Keverjék össze a két tál tartalmát, öntsék hozzá a tejet, majd alaposan keverjék össze.

A tésztát kanállal adagolják a gofrisütőbe úgy, hogy ne fusson ki az előre felhevített formából.

Csukják be a gofrisütőt, és süssék a tésztát kb. 2-3 percig (a sütési idő eltérhet a gofrisütő típusától függően).

A kész gofrit 3 tányérra szétosztva kínálják.

Tipp

A gofrit pompásan kiegészíti a frozen joghurt.