Almás-fahéjas hajdinakása
Hozzáadás a kedvencekhez

Almás-fahéjas hajdinakása

15 min 10 min Könnyű 1 adag

A gyerekeinek megint nincs kedvük hétvégén felkelni? Megőriztünk egy receptet, amely minden későn kelőt pillantok alatt kihoz az ágyból. Készítsen nekik egy édes és aromás hajdinakását almával és fahéjjal.

Elkészítés

390 kcal 14g fehérje 6g zsír 70g szénhidrát

Összetevők

szojatej, hajdinadara, mez, szentjanoskenyerpor, fahej, alma

Elkészítés

Nyeles edényben forralja fel a tejet.

Szórja bele a hajdinadarát, majd tegye bele a mézet. Addig keverje, amíg besűrűsödik, majd tegye félre (kb. 10 perc).

Ezután keverje hozzá a karobot és a fahéjat, majd díszítse almaszeletekkel. A legjobb melegen tálalva.