A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Sárgarépa muffin

Sárgarépa muffin

40 min 25 min Könnyű 6 adag

Hmmm, Ön is szeret benézni a sütőbe, hogy milyen szépen kel a tészta? Egészséges répás muffinunkat még izgatottabban fogja várni. És nem csupán a konyhát betöltő vanília illatnak köszönhetően: tönkölyliszt búzaliszt helyett, kókuszolaj napraforgóolaj helyett – és íme, készen áll a finom uzsonna!

Recept

Hozzáadás a kedvencekhez

Elkészítés

263 kcal 6g fehérje 13g zsír 31g szénhidrát

Összetevők

toenkoelybuzaliszt, fahej, suetopor, mez, kokuszolaj, vaniliakivonat, tej, tojas, sargarepa

Elkészítés

Hevítse a sütőt 170°C-ra.

Szórja a lisztet egy nagyobb tálba, adja hozzá a fahéjat és a sütőport, majd keverje össze.

Egy másik tálban keverje ki a mézet, az olajat, a vanília kivonatot, a tejet és a tojást.

A két tál tartalmát öntse egybe, tegye hozzá a reszelt répát és addig keverje, míg az anyagok elegyednek.

Töltse a tésztát 6 muffin formába, majd tegye a sütőbe.

Süsse 20-25 percig.