A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Mákos-almás árpakása

Mákos-almás árpakása

10 min 0 min Könnyű 1 adag

Az árpapehely kicsit más, mint az általánosan használt zabpehely, de az egészségünkre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt nagyszerű versenytársak. A legjobban árpakásában élvezheted őket mákkal és almával ízesített árpakásában.

Recept

Hozzáadás a kedvencekhez

Elkészítés

362 kcal 9g fehérje 6g zsír 68g szénhidrát

Összetevők

arpapehely, alma, tej, datolya, mak

Elkészítés

Egy tálkában keverje össze az árpapelyhet és az almát.

Öntse le meleg tejjel (a tejet mikrohullámú sütőben vagy kislábasban, a tűzhelyen melegítse).

Keverje bele az apróra vágott datolyát és szórja meg mákkal. Elkészítés után máris tálalja.