A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Csirke tejszínes mártással

Csirke tejszínes mártással

55 min 40 min Könnyű 4 adag

Recept

Hozzáadás a kedvencekhez

Elkészítés

538 kcal 42g fehérje 15g zsír 56g szénhidrát

Összetevők

csirkehus, burgonya, tejszin, csirkeleves, kakukkfu, rozmaring, olivaolaj, mustar, spenot, so, bors

Elkészítés

Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő tepsit.

Tisztítsa meg a csirkemellet, sózza és borsozza meg.

A burgonyát kefével jól mossa meg folyóvíznél, de ne hámozza meg. Vágja négy részre és sózza meg.

A csirkemellet és a burgonyát helyezze el a tepsiben.

Keverje együtt habosra a tejszínt, a csirke alaplevet, a kakukkfüvet, a rozmaringot, az olivaolajat és a mustárt, majd öntse rá a húsra és a burgonyára.

Tegye a tepsit a sütőbe, és 30–40 percig süsse 180 °C-on.

Majd vegye ki a tepsit a sütőből, tegye hozzá a marék friss spenótot, kis ideig hagyja hűlni, majd tálalja.