A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Cseresznyés piskóta
Hozzáadás a kedvencekhez

Cseresznyés piskóta

65 min 45 min Könnyű 16 adag

Elkészítés

126 kcal 5g fehérje 9g zsír 41g szénhidrát

Összetevők

tej, tojas, napraforgoolaj, mez, toenkoelybuzaliszt, suetopor, cseresznye

Elkészítés

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

Egy tálban verje fel a tejet, a tojást, az olajat és a mézet.

Tegye hozzá a teljeskiőrlésű lisztet, a sütőport, és keverje össze.

Öntse a tésztát sütőpapírral kibélelt vagy zsírral kikent sütőformába (35 x 25 cm).

A tészta tetején rakjon szét megmosott cseresznye szemeket.

A formát tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse 35-45 percig 175-185 °C-on.