A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Uborkasaláta

Saláták és köretek

Uborkasaláta

20 min 20 min 0 min 0 min Könnyű Könnyű 1 adag 1 adag

Elkészítés

113 kcal 6 g fehérje 6 g zsír 10 g szénhidrát

Összetevők

Fehér joghurt, Kendermag, Fokhagyma, Uborka, Só, Bors

Elkészítés

Keverje össze a joghurtot a kendermaggal, a fokhagymaporral, sóval és borssal.

Hámozza meg az uborkát, reszelje vékony szeletekre, majd öntse le róla a felesleges folyadékot.

A reszelt uborkát keverje össze az előkészített dresszinggel.

Hűtse le a salátát, úgy tálalja.

Tipp

A salátát önmagában is tálalhatja, de köretként is, húshoz, például egy nyári grillezéshez.