A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Répatészta tonhallal és babbal

Főételek

Répatészta tonhallal és babbal

25 min 25 min 15 min 15 min Könnyű Könnyű 2 adag 2 adag

Elkészítés

577 kcal 36 g fehérje 37 g zsír 20 g szénhidrát

Összetevők

Sárgarépa, Olívaolaj, Mogyoróhagyma, Vörösbab, Tonhal, Chili, Mandula, Só, Bors

Elkészítés

Pucolja meg a répákat és vágja őket vékony, tésztaszerű csíkokra.

Hevítsen fel egy evőkanál olivaolajat egy serpenyőben, párolja meg benne a répatésztát középfokozaton kb. 10-15 percig, amíg megpuhulnak.

Egy második serpenyőbe hevítsen még egy kanál olivaolajat, süsse meg benne középfokozaton 5-7 percig a finomra vágott mogyoróhagymát, babot és tonhalat.

A tonhalat és babot sóval és borssal ízesítse, majd adja hozzá a csiliport.

Végezetül adja hozzá a megpirított répatésztát, keverje meg, ossza két porcióba és mindegyiket szórja meg mandulával.

Tipp