A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Málnás bab brownie

Egészséges nassolás

Málnás bab brownie

40 min 40 min 30 min 30 min Nehéz Nehéz 8 darab 8 darab

Elkészítés

160 kcal 5 g fehérje 5 g zsír 25 g szénhidrát

Összetevők

Vörösbab, Holland kakaó (sütéshez), Zabpehely, Só, Méz, Vaníliakivonat, Sütőpor, Tej, Étcsokoládé, Málna

Elkészítés

Hevítse a sütőt 180°C-ra.

Ha konzerv babot használ, szűrje le, mossa le tiszta vízzel, és tegye a mixerbe.

Tegye a babhoz a kakaót, a zabpelyhet, a sót, a mézet a vanília kivonatot, a sütőport és a tejet. A mixert kapcsolja középső fokozatra, és turmixolja 1-2 percig, amíg a hozzávalók eloszlanak.

Keverje a tésztához a csokoládédarabkákat, majd öntse az egészet sütőpapírral kibélelt formába (20x20 cm), szórja rá a málnát, és tegye a formát a sütőbe.

170–180°C-on süsse 25-30 percig.

Tipp