A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Hajdinakása matcha teával

Reggeli és uzsonna

Hajdinakása matcha teával

40 min 40 min 15 min 15 min Könnyű Könnyű 2 adag 2 adag

Elkészítés

395 kcal 16 g fehérje 10 g zsír 60 g szénhidrát

Összetevők

Hajdina, Tej, Méz, Banán, Friss gyümölcs, Matcha tea, Mandula

Elkészítés

Öntsön a hajdinára forró vizet, majd 20 percig hagyja állni, majd öntse le róla a vizet.

A leforrázott hajdinát, a tejet és a szétnyomott banánt tegye nyeles lábasba. Keverje meg és forralja össze.

Majd állítsa közepesre a lángot, és állandó kevergetés mellett főzze kb. 15 percig, hogy sűrű kása legyen belőle.

Ha megfőtt a kása, keverje hozzá a matcha teát.

Ezután ossza a kását kétfelé, majd mindkettőre hintsen mandulát, és díszítse friss gyümölccsel.

Tipp