A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Cukkinis tócsni füstölt lazaccal

Főételek

Cukkinis tócsni füstölt lazaccal

45 min 45 min 25 min 25 min Nehéz Nehéz 5 adag 5 adag

Elkészítés

530 kcal 28 g fehérje 23 g zsír 50 g szénhidrát

Összetevők

Burgonya, Cukkini, Majoránna, Só, Bors, Tojás, Fokhagyma, Zabpehely, Olívaolaj, Görög joghurt, Kapor, Füstölt lazac

Elkészítés

Reszelje a brugonyát és a cukkinit egy nagyobb tálba.

Adja hozzá a majorannát, a tojást, a finomra őrölt zabpelyhet, és az áttört fokhagyma gerezdet.

A tésztát sózza, borsozza meg. Ha a tészta vizet ereszt, öntse le róla.

Ha a tészta még mindig nagyon híg, szórjon bele egy kis őrölt zabpelyhet. Ha viszont túl sűrű, adjon hozzá egy kis tejet.

Merőkanállal töltse a tésztát serpenyőbe a felmelegített olivaolajra, és süsse 3-3 percig a mindkét oldalát.

A tócsnit görög joghurttal, apróra vágott kaporral, füstölt lazaccal díszítve tálalja.

Tipp