A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Csirkerolád pesztóval, mozzarellával és sült koktélparadicsommal

Főételek

Csirkerolád pesztóval, mozzarellával és sült koktélparadicsommal

25 min 25 min 15 min 15 min Könnyű Könnyű 2 adag 2 adag

Elkészítés

394 kcal 48 g fehérje 18 g zsír 7 g szénhidrát

Összetevők

Csirkehús, Bazsalikomos pesto, Mozzarella, Olívaolaj, Koktélparadicsom

Elkészítés

Klopfolja ki a két csirkemellet, kenje meg pesztóval, és helyezze rá a mozzarella szeleteket.

Tekerje össze egyenként a két szeletet, és tűzze össze hurkapálcával, vagy kötözze meg.

Készítsen elő serpenyőt, és melegítse meg az olivaolajat.

Helyezze a serpenyőbe a két roládot, és közepes lángon 2 percig süsse mindkét oldalát.

Tegye hozzá a koktélparadicsomokat is, fedje le a serpenyőt, és közepes lángon hagyja sülni 5–7 percig.

A kész roládokat szeletelje fel, és ossza két adagra a paradicsommal együtt.

Tipp