A Jókat eszünk már Mandimu 🩵

Csicseriborsó krémleves

Levesek

Csicseriborsó krémleves

55 min 55 min 35 min 35 min Könnyű Könnyű 4 adag 4 adag

Elkészítés

256 kcal 8 g fehérje 15 g zsír 20 g szénhidrát

Összetevők

Napraforgóolaj, Hagyma, Fokhagyma, Csicseriborsó, Kömény, Zöldségalaplé, Szójakrém, Só, Bors

Elkészítés

Egy fazékban, 2 evőkanál napraforgóolajon, dinsztelje habosra az apróra vágott hagymát.

Tegye hozzá az áttört fokhagyma gerezdeket, a csicseriborsót és a köményt. Pirítsa 5 percig, majd öntse rá a zöldség alaplevet. Főzze 25 percig.

Tegye bele a tejszínt, ízesítse sóval, borssal.

Turmixolja össze a levest, majd teljes kiőrlésű péksüteménnyel tálalja.

Tipp